Toeleverende partners

Wij zijn een bedrijf dat gelooft in partnerschap en in samenwerking: wij gunnen elkaar iets. Het resultaat hiervan is dat wij langdurige relaties met een aantal partners hebben: wij leren van hen en zij leren van ons!

Schüco

Al sinds het begin van de jaren '60 van de vorige eeuw werken wij met het systeem van Schüco voor onze aluminium ramen, deuren en gevels. Daarmee waren we één van de eerste klanten van Schüco Nederland.
Bezoek website

Jansen

Al vanaf het eerste moment dat Jansen op de Nederlandse markt kwam zo'n 45 jaar geleden, zijn wij klant van dit familiebedrijf. Op dit moment wordt Jansen in Nederland vertegenwoordigd door ODS.
Bezoek website

Forster

Sinds een paar jaar werken wij ook met profielen van Forster, naast die van Jansen. Agentor is de leverancier van Forster profielen in Nederland.
Bezoek website

AGC Eijkelkamp

AGC (voorheen Glaverbel) is een glasleverancier die net zo flexibel, snel en scherp geprijst kan werken als JM van Delft & zn, partners bij uitstek dus!
Bezoek website

Vetrotech

Brandwerend glas halen wij bij een van de meest vooraanstaande fabrikanten van brandwerend veiligheidsglas. Als het gaat om de veiligheid van anderen, kiezen wij alleen voor het allerbeste!
Bezoek website

Boon Edam Nederland

Voor automatische draaideuren werken wij graag samen met de internationaal marktleider op dat gebied: Boon Edam.
Bezoek website