Missie & Visie

Wij zijn een familiebedrijf van geboren gevelbouwers dat sinds 1907 bestaat en op een persoonlijke, gedurfde, gedegen en betrokken manier metalen ramen, deuren en gevels levert.

Visie

Ontwikkelingen op gebieden als duurzaamheid (energie winnen én besparen), gezondheid (zorgen voor een goed binnenklimaat met uitstekende luchtkwaliteit) en veiligheid (toegangscontrole en brand- en inbraakwerendheid), vinden we terug in de gevelbouw. Dit betekent dat een gevel meer functies krijgt dan alleen maar de buitenkant van een gebouw.

Kennis

Wij hebben de kennis, kunde en ervaring inzake gevelbouw om deze nieuwe ontwikkelingen in praktijk te brengen. Dat doen we door vroegtijdig in het bouwproces om tafel te gaan zitten met de beslissers in de bouwketen (opdrachtgevers, beleggers en architecten).

Uitstraling

De uitstraling en het karakter van ons familiebedrijf houden wij in de toekomst in stand. De basis daarvoor is het netwerk van vaste leveranciers en partners die we zorgvuldig uitkiezen om mee te werken. Daarnaast hebben we een solide basis van vaste en loyale klanten en vertrouwen we op onze trouwe en vakkundige medewerkers.

Strategie

Onze strategie om onze missie en visie te realiseren is simpel maar effectief: via onze leveranciers, partners en klanten maken we weloverwogen en bewuste keuzes voor de toekomst op elk gebied (technisch, ecologisch, markt) en met aandacht voor de mens.