Onze Mensen

We hebben vakmensen die (zeer) vele dienstjaren voor ons bedrijf maken. Medewerkers ontwikkelen zich vooral bínnen hun beroep. Daarnaast zorgen we voor verjonging door stages en leer-/ werkplekken, bijvoorbeeld via de middelbare vakopleiding metaal (MVM) in ‘s-Hertogenbosch; zodoende leert jong aan oud en omgekeerd.

Erkend leerbedrijf

We zijn al jarenlang een erkend leerbedrijf voor allerlei metaal gerelateerde opleidingen bij Kenteq en sinds 2012 ook voor de opleiding middenkaderfunctionaris bouw bij Fundeon.

Training on the job

Ontwikkeling is bij ons dus vooral ‘training on the job’. We vertrouwen onze medewerkers en geven hen eigen verantwoordelijkheden en vrijheden in de uitoefening van hun werk. Dit vergoot hun inzet, loyaliteit en betrokkenheid in alles. Plezier in het werk is wat we allemaal gemeen hebben.

We veranderen werkwijzen en introduceren nieuwe technieken en machines waar nodig. Maar we creëren geen functies waaraan geen behoefte is: ‘Je doet je werk, je schept het niet’, dat is een ander motto van JM van Delft & zn.

Herkenbaar

We zijn als bedrijf voor iedereen zichtbaar en herkenbaar. Onze medewerkers werken in een ruime, schone, lichte en veilige werkomgeving. Onze administratie is transparant en tijdig. Onze auto’s en ander logistiek is netjes en verzorgd.