Kwaliteit

KWALITEIT, dat schrijven wij met hoofdletters!

Ons motto is: “We maken iets alsof het voor onszelf thuis is bedoeld”

VMRG-Keurmerk

JM van Delft & zn is aangesloten bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG). Bij een VMRG-bedrijf is kwaliteit gegarandeerd. Die kwaliteit is omschreven in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Ons product voldoet daarmee aan wettelijke eisen zoals het Bouwbesluit en CE-markering.

VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen

Deze VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen vormen de basis voor het VMRG-Keurmerk. Dit keurmerk geeft de zakelijke markt en consument een garantie op een kwalitatieve gevel. Het omvat een bundel kwaliteitseisen en afspraken, waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden. De VMRG-bedrijven zijn verplicht conform deze eisen te leveren. Wij hanteren de VMRG-Kwaliteitseisen ook in de richting van alle leveranciers en betrokkenen. De VMRG controleert aangesloten bedrijven bovendien regelmatig op de geleverde kwaliteit.

SKG (certificatie-instelling bouwnijverheid)

De keurmeester van SKG, een onafhankelijke certificatie-instelling in de bouwnijverheid, controleren bij ons op locatie de productie van aluminium en stalen gevelelementen, samen met de inbraakwerendheid van hang- en sluitwerk en beglazingen.

KOMO ® attest-met-productcertificaat

JM van Delft & zn is daarnaast in het bezit van een KOMO ® attest-met-productcertificaat (SKG ’11.10.167). SKG verklaart daarin dat de aluminium gevelelementen van JM van Delft & zn geschikt zijn voor ‘het vervaardigen van gevelvullingen in uitwendige scheidingsconstructies’.

SKG-test

SKG test de gevelelementen daarvoor op sterkte en stijfheid en op wind- en waterdichtheid. Ook test SKG de inbraakwerendheid. Als de gevelelementen een weerstandsklasse van ten minste 2 hebben, worden deze voorzien van deze sticker. De gevelelementen voldoen hiermee ook aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.