Afnemende partners

Wij zijn een bedrijf dat gelooft in partnerschap en in samenwerking: wij gunnen elkaar iets. Het resultaat hiervan is dat wij langdurige relaties met een aantal partners hebben: wij leren van hen en zij leren van ons!

Hercuton

Hercuton is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van duurzame bedrijfshuisvesting in prefab beton. Door gebruik te maken van een uniek betonbouwsysteem zijn zij in staat zowel kleine als grote bedrijfsgebouwen en kantoren concurrerend aan te bieden. Na een jarenlange samenwerking is JM van Delft & zn in 2011 'gepromoveerd' tot co-maker van Hercuton.
Bezoek website

Van Delft Groep

Als totaal installatiebedrijf levert de Van Delft Groep een bijdrage aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving. De rijke historie van het familiebedrijf gaat terug tot 1895. In de loop der jaren zijn diverse succesvolle ketensamenwerkingen tot stand gebracht, waaronder ook met JM van Delft & zn.
Bezoek website

Bouwbedrijf De Waal Utrecht

Al decennia lang realiseren wij samen met Bouwbedrijf De Waal Utrecht de nieuwbouwprojecten voor De Waal Beheer, eigenaar/beheerder van een omvangrijke portefeuille onroerend goed, met concentraties in Utrecht, Amersfoort, Houten, Nieuwegein en Almere.
Bezoek website

Lidl Nederland

Lidl Nederland is een jonge en razendsnel groeiende organisatie. Een discounter die vanaf 1997 dagelijks bewijst een echte succesformule te zijn. Met inmiddels ruim 330 filialen, vijf distributiecentra en meer dan 8.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van Lidl zit gevestigd in Huizen. Al sinds 1997, toen Lidl haar eerste filialen in Nederland opende, is JM van Delft & zn een partner voor Lidl bij de realisatie van de filialen.
Bezoek website