JM van Delft & zn

Familiebedrijf dat is JM van Delft & zn vooral en daar zijn we trots op. Dat zijn we ook op het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ dat we sinds 2007 mogen voeren. We kennen geen vergadercultuur en geen dure managementlagen in ons bedrijf. We hebben korte beslislijnen en een platte organisatie. Vóór alles doen we ons werk altijd overwogen en zorgvuldig.

Partner dat zijn wij bij uitstek. We denken mee met opdrachtgevers, architecten en aannemers. We richten ons op lange termijnrelaties met leveranciers én met klanten. We zijn vóór alles betrokken, betrouwbaar, bereikbaar en gedreven vanuit ons vak.

Kwaliteit dat schrijven wij met hoofdletters. Ons motto is: “We maken iets alsof het voor onszelf bedoeld is”. We willen voor elke klant het best denkbare product leveren en stellen dát ook voorop. Daarom denken we ook mee met de uiteindelijke gebruikers. Voor ons is van belang: de kwaliteit van de gebruikte materialen en van het eindproduct, de relatie met de klant, de prijs en de duurzaamheid van ons product.

Veelzijdig dat zijn wij óók. We hebben meerdere producten. We gebruiken meerdere materialen: in de basis aluminium, staal en rvs. We leren van onze toeleveranciers en van onze klanten – en zij leren van ons. We kijken over de grens van ons product heen en denken vanuit de eindsituatie van de gebruiker. Maar ook intern kijken onze medewerkers over de grenzen van hun eigen vak of opdracht: om te zien of iets beter, sneller of anders kan. Dat geeft respect en maakt ons uniek.

Bewogen dat is het kernwoord in onze maatschappelijke betrokkenheid. Die bewogenheid zit in onze mensen zélf en daarmee ook in ons familiebedrijf. Zo ondersteunen we diverse locale en regionale activiteiten op gebieden als sport, cultureel erfgoed, muziek, evenementen, gezondheidszorg en ontwikkelingshulp. Als bedrijf geven we mensen met een arbeidsongeschiktheidsindicatie bewust aangepast werk.