Kwaliteit

KWALITEIT, dat schrijven wij met hoofdletters!

Ons motto is: “We maken iets alsof het voor onszelf thuis is bedoeld”.

JM van Delft & zn is aangesloten bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG). Bij een VMRG-bedrijf is kwaliteit gegarandeerd. Die kwaliteit is omschreven in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Ons product voldoet daarmee aan wettelijke eisen zoals het Bouwbesluit en CE-markering. Deze VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen vormen de basis voor het VMRG-Keurmerk. Dit keurmerk geeft de zakelijke markt en consument een garantie op een kwalitatieve gevel. Het omvat een bundel kwaliteitseisen en afspraken, waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden. De VMRG-bedrijven zijn verplicht conform deze eisen te leveren.

Wij hanteren deze eisen dus ook in de richting van alle leveranciers en betrokkenen. De VMRG controleert aangesloten bedrijven bovendien regelmatig op de geleverde kwaliteit. Klik hier voor het certificaat van JM van Delft & zn en hier voor meer informatie over het VMRG keurmerk.
SKG, een onafhankelijke certificatie-instelling in de bouwnijverheid, voert de hierboven genoemde controles uit. De keurmeesters van SKG controleren bij ons op locatie de productie van aluminium en stalen gevelelementen, alsmede de inbraakwerendheid van hang- en sluitwerk en beglazingen.

SKG-test

JM van Delft & zn is daarnaast in het bezit van een KOMO ® attest-met-productcertificaat (SKG ’11.10.167). SKG verklaart daarin dat de aluminium gevelelementen van JM van Delft & zn geschikt zijn voor “het vervaardigen van gevelvullingen in uitwendige scheidingsconstructies”. Ze test de gevelelementen daarvoor op sterkte en stijfheid en op wind- en waterdichtheid.

Ook test SKG de inbraakwerendheid. Als de gevelelementen een weerstandsklasse van ten minste 2 hebben, worden deze voorzien van deze sticker. De gevelelementen voldoen hiermee ook aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn