Afnemende partners

Wij zijn een bedrijf dat gelooft in partnerschap en in samenwerking: wij gúnnen elkaar iets. Resultaat is, dat we langdurige relaties hebben met een aantal partners: wij leren van hen – zij leren van ons.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Hercuton

Hercuton is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van duurzame bedrijfshuisvesting in prefab beton. Door gebruik te maken van een uniek betonbouwsysteem zijn zij in staat zowel kleine als grote bedrijfsgebouwen en kantoren concurrerend aan te bieden. Na een jarenlange samenwerking is JM van Delft & zn in 2011 'gepromoveerd' tot co-maker van Hercuton.
Bezoek website

Van Delft Groep

De Van Delft Groep bevindt zich als bouw- en installatiebranche in een transitie. Om succesvol te kunnen inspelen op veranderende vragen van klanten, eindgebruikers en de maatschappij zullen we als branche op een andere wijze het bouwproces moeten organiseren. Dit heeft vergaande gevolgen voor de wijze waarop we samenwerken.
Als professionele bouwpartner staan wij open voor nieuwe samenwerkingsvormen met partijen die deze visie met ons delen. Inmiddels hebben wij diverse succesvolle ketensamenwerkingen tot stand gebracht, o.a. met JM van Delft & zn.
Bezoek website

Bouwbedrijf De Waal Utrecht

Al decennia lang realiseren wij samen met Bouwbedrijf De Waal Utrecht de nieuwbouwprojecten voor De Waal Beheer, eigenaar/beheerder van een omvangrijke portefeuille onroerend goed, met concentraties in Utrecht, Amersfoort, Houten, Nieuwegein en Almere.
Bezoek website

Lidl Nederland

Lidl Nederland is een jonge en razendsnel groeiende organisatie. Een discounter die vanaf 1997 dagelijks bewijst een echte succesformule te zijn. Met inmiddels ruim 330 filialen, vijf distributiecentra en meer dan 8.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van Lidl zit gevestigd in Huizen. Al sinds 1997, toen Lidl haar eerste filialen in Nederland opende, is JM van Delft & zn een partner voor Lidl bij de realisatie van de filialen.
Bezoek website

Imtech Security Solutions

Imtech is niet alleen een leverancier van JM van Delft & zn, het is ook al jarenlang een belangrijke klant. Als partner hebben wij al heel wat automatische deuren gemaakt, in aluminium en in staal, vaak ook brandwerend.
Bezoek website